Top search #1

Posted: September 12, 2011 in Umum
Tags:

Tebu Telur..
Ramai jugak rupanya orang google pasal tebu telur. Sudah pastinya blog ini salah satu pilihan di google search. Kesiannya juga orang yang nak tahu pasal tebu telur tapi tak dapat banyak info daripada blog ni.

Maaf ye.. Kapten tebu asyik takde masa nak update. Mrs Kapten Tebu tak tahu sangat pasal tebu telur. Yang Mrs Kapten Tebu tahu, tebu telur manis dan sedap!! slurrpppp!!

Mesin perah tebu di ladang dah kena jual. Mana best gigit dan hisap tebu.. mau minum air dia yang siap perah kemudian bagi sejuk! fuhlamak! nyaman I bagitau u.

InsyaAllah.. Ladang tebu akan diperluaskan lagi.. Dah ada deal dengan datuk-saya-tak-kenal. Thanks to geng Tebu kami iaitu Ah-han yang telah menjadikannya kenyataan. Mostly memang dia yang usahakan on-field.

Jadi… marilah kita sama-sama menaruh harapan supaya Mr. Kapten Tebu update blog ini dan beri info pasal tebu telur.. Sekian 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s