Posts Tagged ‘Baby’

29 weeks

Posted: February 9, 2013 in Umum
Tags: ,

Sudah terlalu lama tidak update blog ni. Saya sempat update blog Si comel Nuha je. huahuahua

Sekarang saya sedang mengandung anak yang kedua. 🙂

Alhamdulillah, setakat ni semuanya selamat.  Pengalaman mengandung kali ni berbeza daripada yang pertama. Selepas bulan keempat, saya tak alah bau wangi2. Tidak seperti kali pertama dulu, saya tak cuci muka dengan pencuci, x pakai deodorant apatah lagi minyak wangi. Dulu pun nak shopping online pun tak lalu. sangat berbeza untuk kali ni. muahaha

lagi satu, saiz badan pun tak nampak sebesar dulu. perut melonjong ke depan dan tidak mengembang ke tepi. hehehe apa maknanya tu?

Aritu dah buat 3D/4D scan. well, its a boy. Alhamdulillah,. kalau betul, dah dapat sepasang!

InsyaAllah akan bersalin bulan 4 nanti. Oh.. jika si comel ni lahir 5 April, its a bonus then 😉

Advertisements

my first nephew

Posted: June 12, 2011 in Tentang kami
Tags:

He was born on 7th June 2011 at Hospital Putrajaya

weight 2.9kg

Named Arfan Bin Athiruddin

I present you my lovely cute yummy yummy nephew~

  

He’s so adorable!!

*Actually my brother is not fair.. Arfan must got it from his mommy 😛

I hadn’t got the chance to meet Arfan.. uhuhu

Maybe this August when I go home.. it’s my turn.. Mine will be baby girl 🙂

Can pair with Arfan.. weeee~ InsyaAllah.