29 weeks

Posted: February 9, 2013 in Umum
Tags: ,

Sudah terlalu lama tidak update blog ni. Saya sempat update blog Si comel Nuha je. huahuahua

Sekarang saya sedang mengandung anak yang kedua. 🙂

Alhamdulillah, setakat ni semuanya selamat.  Pengalaman mengandung kali ni berbeza daripada yang pertama. Selepas bulan keempat, saya tak alah bau wangi2. Tidak seperti kali pertama dulu, saya tak cuci muka dengan pencuci, x pakai deodorant apatah lagi minyak wangi. Dulu pun nak shopping online pun tak lalu. sangat berbeza untuk kali ni. muahaha

lagi satu, saiz badan pun tak nampak sebesar dulu. perut melonjong ke depan dan tidak mengembang ke tepi. hehehe apa maknanya tu?

Aritu dah buat 3D/4D scan. well, its a boy. Alhamdulillah,. kalau betul, dah dapat sepasang!

InsyaAllah akan bersalin bulan 4 nanti. Oh.. jika si comel ni lahir 5 April, its a bonus then 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s